Det er livskvalitet at kunne smile til verden

Klinikkens historie

Tandklinikken blev etableret i 1920, og blev i 1982 overtaget af Gitte og Niels Bruun. Den 01. juli 2022 overtog Kasper Bruun klinikken, og ændrede navnet til Vesterbro TandlægeCenter.

Klinikken har altid været kendetegnet ved kvalitet, empati og omsorgsfuld behandling, uanset om det drejer sig om et almindeligt tandeftersyn, en kompliceret rodbehandling eller noget helt andet. Dette er værdier, som også vil være i centrum hos Vesterbro TandlægeCenter.

Visionen hos Vesterbro TandlægeCenter

Vores tænder spiller en større rolle, end vi ofte er bevidste omkring. Udover at være en essentiel del af vores tyggeapparat, så er tænderne vigtige for vores livskvalitet. Dårlig tandsundhed kan fratage os lysten til at indgå i sociale relationer og arrangementer, evnen til at indgå på arbejdsmarkedet, give stærke smerter og desværre påvirke vores overordnede helbred negativt.

Pæne og sunde tænder giver os selvtillid, og tillader os naturligt at kunne smile til verden. De giver os muligheden for, at vi kan udfolde os selv, finde kærligheden og forfølge vores drømme.

Derfor er det vores vision at forbedre danskernes livskvalitet gennem deres tænder.

Dette forsøger vi at opnå gennem:

Forebyggende behandling

Vores behandlingsfilosofi er ganske enkel: ”Bevar dine egne tænder – hele livet”. Selv om der i dag findes virkelig gode erstatninger for vores naturlige tænder, kan de dog aldrig erstattes 1:1. Derfor er forebyggende behandling klinikkens vigtigste funktion.

Tryghed for vores patienter

Tryghed for dig, er det vigtigste for os. Vi mener, at tryghed er baseret på tillid, og derfor er god kommunikation afgørende. Tandlægeskræk er meget udbredt i Danmark, og det tager vi meget alvorligt. Vi gør alt hvad vi kan for at sørge for, at behandlingen foregår i en afslappet og stressfri atmosfære.

Høj viden og holdbare materialer

Kvaliteten af vores tandbehandling er altafgørende. Vi tilsikrer en høj behandlingskvalitet ved hele tiden at være på forkant med udviklingen i vores fag. Derfor anvender personalet meget tid på kurser og kongresser i såvel ind- som udland. Derudover er det vores faste overbevisning, at behandlingen altid skal ske med så holdbare materialer som muligt. Derfor samarbejde vi også udelukkende med danske dentallaboratorier, så vi er sikre på, at de kroner/broer vi anvender til vores patienter, er fremstillet med høj og veldokumenteret kvalitet.

Patientudtalelse september 2022

Effektiv behandling, god information og behageligt arbejdsmiljø hos Kasper og klinikassistent

Søren Westergaard Nielsen

Patientudtalelse september 2022

“Er kommet hos Niels i mere end 20 år og altid fået en god behandling.”

Marit Elbæk Jespersen

Patientudtalelse oktober 2021

“Dygtige og kompetente. Jeg føler mig tryg. Der er en god stemning hos Vesterbro TandlægeCenter. Alle medarbejdere er super flinke”

Jane Helsgaun