Tandlæge Frederiksberg2022-07-25T06:37:48+00:00

Tandlæge Frederiksberg

Vesterbro TandlægeCenter er din tandlæge nær Frederiksberg

Der er mange fordele ved at have en tandlæge beliggende tæt på, hvor du bor. Først og fremmest er der stor tryghed i at vide, at hjælpen altid er inden for rækkevidde, hvis der pludseligt og uventet skulle opstå et behov for professionel hjælp. Derudover foretrækker de fleste, at de ikke skal transportere sig langt, når de skal møde op til regelmæssige tandeftersyn og aftalt behandling.

Vesterbro TandlægeCenter er en tandlægeklinik beliggende nær Frederiksberg. Hvis du vil have del i fordelene ved at have en tandlæge nær dig, er der således god grund til at vælge os.

Det er livskvalitet at kunne smile til verden

Vores tænder spiller en større rolle, end vi ofte er bevidste omkring. Udover at være en essentiel del af vores tyggeapparat, så er tænderne vigtige for vores livskvalitet. Dårlig tandsundhed kan fratage os lysten til at indgå i sociale relationer og arrangementer, evnen til at indgå på arbejdsmarkedet, give stærke smerter og desværre påvirke vores overordnede helbred negativt.

Pæne og sunde tænder giver os selvtillid, og tillader os naturligt at kunne smile til verden. De giver os muligheden for, at vi kan udfolde os selv, finde kærligheden og forfølge vores drømme.

Derfor er det vores vision at forbedre danskernes livskvalitet gennem deres tænder.

Dette forsøger vi at opnå gennem:

Forebyggende behandling
Vores behandlingsfilosofi er ganske enkel: ”Bevar dine egne tænder – hele livet”. Selv om der i dag findes virkelig gode erstatninger for vores naturlige tænder, kan de dog aldrig erstattes 1:1. Derfor er forebyggende behandling klinikkens vigtigste funktion.

Tryghed for vores patienter
Tryghed for dig, er det vigtigste for os. Vi mener, at tryghed er baseret på tillid, og derfor er god kommunikation afgørende. Tandlægeskræk er meget udbredt i Danmark, og det tager vi meget alvorligt. Vi gør alt hvad vi kan for at sørge for, at behandlingen foregår i en afslappet og stressfri atmosfære.

Topmoderne klinik, efteruddannelse og holdbare materialer
Kvaliteten af vores tandbehandling er altafgørende. Vi tilsikrer en høj behandlingskvalitet ved at være på forkant med udviklingen og råde over den nyeste teknologi. Derfor anvender personalet meget tid på kurser og kongresser i såvel ind- som udland. Derudover er det vores faste overbevisning, at behandlingen altid skal ske med så holdbare materialer som muligt. Derfor samarbejde vi også udelukkende med danske dentallaboratorier, så vi er sikre på, at de kroner/broer vi anvender til vores patienter, er fremstillet med høj og veldokumenteret kvalitet.

Ring og book din tid nu på telefon 33 24 79 33, eller benyt vores kontaktformular.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Go to Top